Cum alegeti o firma de curatenie?

Daca sunteti in cautarea unei firme de curatenie, luati in calcul cateva aspecte
1. Experienta firmei de curatenie in lucrarea solicitata. Unele firme de curatenie nu spala covoarele, altele nu lasa angajatii sa calce rufele, altele nu spala geamurile la inaltime pentru ca nu au alpinisti utilitari si exemplele pot continua…
2. Referintele. Sunt foarte importante pentru a convinge un nou client. Nu e insa o regula; se poate sa nu ai pe lista ta nume de mari clienti dar sa faci o treaba minunata. Totusi, un client se simte mult mai in siguranta daca va vedea o lista de beneficiari renumiti ai serviciilor de curatenie.
3. Echipamentul, solutiile. O firma de curatenie are in dotare echipamente profesionale care asigura inlaturarea durabila a murdariei. Rezolvari de genul: “Facem cu aspiratorul dvs” indica lipsa de experienta, dezinteres si suna…a faliment. In plus, solutiile folosite in curatenie sunt profesionale, nu se gasesc in supermarketuri la indemana oricui. Asa ca o firma care vine la dvs acasa si va cere solutii e din start una care n-are nimic de-a face cu domeniul.
4. Personalul. Este foarte important ca acesta sa se prezinte profesionist, curat, ingrijit, cu echipament de lucru inscriptionat si sa stie cum sa-si faca treaba. Cum se spune You never get a second chance to make a first impression.