6 raspunsuri la intrebarea “De ce sa chem o firma de curatenie?”

Credeti ca nu veti avea niciodata nevoie de o firma de curatenie? Va dam cel putin 6 motive care ar putea sa va schimbe ideile de mai jos:

  1. Nu am nevoie de o firma de curatenie pentru ca stiu si eu sa fac curatenie.

Perfect adevarat. Dar intotdeauna de la cei pe care ii angajati aveti pretentii mult mai mari decat de la dvs. Deci ei trebuie sa faca mult mai mult si mai bine. Si chiar veti vedea diferenta pentru ca e vorba de profesionisti, oameni care fac zi de zi curatenie si stiu totul.

  1. Am si eu aspirator.

Cu aspiratoarele neprofesionale faceti cam jumatate din treaba. Puterea de aspirare a acestora este mica. Daca vreti sa va convingenti, faceti un experiment: aspirati covorul si apoi duceti-l la batator. Veti vedea cata mizerie a ramas in el. Aspiratoarele profesionale au o putere de extractie a mizeriei de 10 ori mai mare decat a unui aspirator obisnuit. Si aspira inclusiv acarienii care si-au facut culcus in salteaua dvs.

  1. Pot sa spal singura covorul.

Nu stim cum reusiti, dar sa ne spuneti si noua. Covorul.mocheta se spala cel mai bine cu aspiratoare speciale care folosesc metoda injectie-extractie. La fel, canapelele, fotoliile. Vacuumul mare creat asigura uscarea obiectelor curatate in aproximativ 1 ora. Practic, totul va fi ca nou.

  1. Jaluzele le pot spala cu apa cu sapun.

Ia incercati! Sunt aspiratoare speciale care produc aburi fierbinti care inmoaie mizeria adunata pe jaluzele din material textile, curatandu-le apoi eficient.

  1. In doua ore termin tot apartamentul.

O curatenie profunda dureaza mult mai mult. La un apartament de doua camera noi venim cu 2 lucratoare care stau cel putin 4 ore, deci in total 8 ore dedicate doar casei dvs.

  1. Nu vreau sa dau bani pentru curatenie.

E sigur ca gratuit nu putem s-o facem nici noi. Dar ganditi-va la avantaje. N-o sa va doara spatele de la atata munca, nu veti fi nevoita sa inhalati mirosul substantelor de curatenie, nu veti fi nevoita sa suportati zgomotul produs de aspirator, nu veti sta in curent, nu veti fi obosita si ce-i mai important timpul pe care il veti castiga il veti putea dedica activitatilor care va plac. Nu meritati asta?