5 avantaje ale externalizarii serviciilor de curatenie

In contextul reducerii costurilor operationale ale firmelor, externalizarea serviciilor de curatenie aduce avantaje evidente. Sunt cel putin 5 motive pentru care merita sa lasati pe mana profesionistilor lucrarile de curatenie din cadrul firmei dumneavoastra.
1. Prin angajarea unei firme de curatenie, companiile se pot concentra pe activitatea de baza, reducand semnificativ costurile de organizare si timpul alocat  acestei activitati – pentru supravegherea personalului, pentru achizitionarea de echipamente, pentru achizitionarea de solutii de curatenie, consumabile etc.
2. Firma de curatenie preia toate problemele administrative legate de personalul de curatenie – angajari, salarii, carti de munca, medicina muncii, plata impozitelor catre stat.
3. Firma de curatenie asigura personal de backup in situatii de urgenta, in week-end, pe perioada concediilor de odihna sau a celor medicale, astfel ca oricand vor aparea probleme cineva le va putea rezolva.

4. Exista posibilitatea preluarii personalului dvs prin transfer.

5. Produsele folosite de firmele de curatenie sunt profesionale. Firma de curatenie achizitioneaza solutii, echipamente, consumabile direct de la furnizor. Aici este vorba mai ales de performantele produsului achizitionat. De regula, companiile nu fac alegerile potrivite atunci cand cumpara aspiratoare sau solutii de curatenie. Echipamentele pe care firmele de curatenie le folosesc sunt exclusiv dedicate curateniei profesionale – aspiratoare cu grad mare de absorbtie a murdariei, aspiratoare pentru spalat mochete/canapele, echipamente de curatat jaluzele sau pentru curatarea rosturilor.