Falsa oferta de curatenie

Firmele de curatenie se intrec in oferte exceptionale. Este buna competitia atunci cand este corecta, dar ce te faci cand esti pur si simplu agatat? Iti dai seama de asta?

Bunaoara,  una din firmele de curatenie anunta un abonament exceptional la curatenia in locuinte care insa se rezuma la cateva operatiuni ce se pot face in maxim o ora de catre proprietar, fara prea multe bataie de cap. Operatiunile grele erau lasate la non-obiective. Treaba functioneaza dupa urmatorul tipar: clientul suna, e incantat de pret, cheama firma si aceasta isi incepe discurusul: A, vreti si aragazul? Vreti si geamurile spalate? Vreti sa inlaturam si panzele de paianjen de pe pereti? Vreti si scoaterea petelor? Si uite asa, pretul imbatabil creste ca Fat-Frumos din poveste.

Da, recunosc, nu atragem astfel clientii pentru ca la randul nostru nu ne-ar placea sa ni se faca lucrul asta. Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face ..Suna de moda veche, neancorat in viteza afacerilor de azi, dar e atat de corect…Si daca il respecti pe cel din fata ta, te respecti pe tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.