Solutii de la bunica sau cele profesionale? Ce spun specialistii nostri in curatenie

imagesSare, lamaie, bicarbonat, otet – toate sunt invocate ca fiind infailibile in lupta pentru curatenia casei. In realitate, nu se compara cu puterea de actiune a solutiilor profesionale.

Pledam pentru folosirea acestora in detrimentul sfaturilor de la bunica. Stiti, cand eram mici si aveam vreo infectie la ochi ni se spunea ca trebuie sa ne spalam cu ceai de musetel. Dar musetelul mentine mediul microbian si mai rau il agraveaza. Miturile apar si se destrama. E nevoie doar de cativa cercetatori britanici!

In cazul curateniei profesionale nu ne-am permite sa mergem la clienti cu otet si bicarbonat. Solutiile noastre actioneaza impecabil si asta se vede de la metri distanta. Este drept ca sunt scumpe, dar pretul arata si calitatea. Practic nu este pata “fara vechime” pe care sa n-o putem scoate cu solutiile noastre aduse din Elvetia si SUA. In cazul celor care sunt de mult timp, efectele insa nu sunt spectaculoase.

Am fost in urma cu ceva timp sa facem curat intr-o casa batraneasca iar covorul era plin de pete de  grasime, ros si decolorat. Un covor nou sigur ar fi facut diferenta, dar pentru ca era amintire de la bunica, proprietarii nu voiau sa-l arunce. Asa ca ne-am pus pe treaba si l-am facut sa arate foarte bine, curat, igienic si…vintage.