Va mutati in casa noua? Chemati-ne sa facem curatenie!

N-are rost sa stati in mijlocul microbilor si sa inhalati praful ramas dupa lucrarile de constructii! In plus, mainile si spatele dvs trebuie sa fie menajate! Lasati pe mana profesionistilor curatenia casei!
Firma noastra de curatenie va ofera servicii de curatenie de calitate cu personal calificat.

In jur de 30% dintre cererile de curatenie de la persoanele fizice sunt ca urmare a mutarii intr-un apartament nou construit. De cele mai multe ori constructorii lucreaza cu atentie, dar sunt si cazuri in care ce ramane “dupa” poate fi inlaturat doar de profesionisti in domeniu care detin expertiza, echipamentele si au solutiile necesare.

Pretul pentru curatenie variaza in functie de marimea locuintei, de gradul de murdarire, de acoperire si de complexitatea cerintelor.

Curatenia dupa constructor este mai scumpa decat cea de intretinere sau generala. Munca este laborioasa si necesita multa atentie. Pretul se stabileste in functie de complexitatea lucrarii si porneste de la 5 lei/m.p.

La curatenia de intretinere, pretul pentru o garsoniera este de la 250 lei, pentru 2 camere – de la 350 lei, pentru 3 camere – de la 400 lei. Pretul poate scadea daca solicitantul are nevoie constant de servicii de curatenie si alege sa faca un abonament.

Contactati-ne la telefon 0724335373, www.curatenielafix.eu, curatenielafix@gmail.com