Cel mai inspirat cadou de 1 Martie

Mai e putin si vine1_martie 1 martie si trebuie sa fim pregatiti! Luna cadourilor cere inspiratie. Ce-ati zice de un cadou original? Un serviciu de curatenie pentru cei dragi. Cu siguranta v-ar multumi. Cine nu-si doreste sa aiba casa curata fara niciun efort? Iar pentru curatenia unui apartament se munceste, nu gluma! Asa ca noi v-am dat o tema de reflectie: un cadou original de sarbatori. In loc de banalul si mult prea caloricul  tort, o echipa de fete pricepute care va vor oferi o casa curata pana in cel mai nevazut colt. Asteptam sa ne spuneti cum v-ar placea.
Atunci cand cautati pe google: cadouri, cadouri 1 martie, cadouri femei, cadouri suprinzatoare, raspunsul poate fi unul singur: firma de curatenie Everyday Cleaning!

Cum alegeti o firma de curatenie?

Aside

Daca sunteti in cautarea unei firme de curatenie, luati in calcul cateva aspecte
1. Experienta firmei de curatenie in lucrarea solicitata. Unele firme de curatenie nu spala covoarele, altele nu lasa angajatii sa calce rufele, altele nu spala geamurile la inaltime pentru ca nu au alpinisti utilitari si exemplele pot continua…
2. Referintele. Sunt foarte importante pentru a convinge un nou client. Nu e insa o regula; se poate sa nu ai pe lista ta nume de mari clienti dar sa faci o treaba minunata. Totusi, un client se simte mult mai in siguranta daca va vedea o lista de beneficiari renumiti ai serviciilor de curatenie.
3. Echipamentul, solutiile. O firma de curatenie are in dotare echipamente profesionale care asigura inlaturarea durabila a murdariei. Rezolvari de genul: “Facem cu aspiratorul dvs” indica lipsa de experienta, dezinteres si suna…a faliment. In plus, solutiile folosite in curatenie sunt profesionale, nu se gasesc in supermarketuri la indemana oricui. Asa ca o firma care vine la dvs acasa si va cere solutii e din start una care n-are nimic de-a face cu domeniul.
4. Personalul. Este foarte important ca acesta sa se prezinte profesionist, curat, ingrijit, cu echipament de lucru inscriptionat si sa stie cum sa-si faca treaba. Cum se spune You never get a second chance to make a first impression.

5 avantaje ale externalizarii serviciilor de curatenie

In contextul reducerii costurilor operationale ale firmelor, externalizarea serviciilor de curatenie aduce avantaje evidente. Sunt cel putin 5 motive pentru care merita sa lasati pe mana profesionistilor lucrarile de curatenie din cadrul firmei dumneavoastra.
1. Prin angajarea unei firme de curatenie, companiile se pot concentra pe activitatea de baza, reducand semnificativ costurile de organizare si timpul alocat  acestei activitati – pentru supravegherea personalului, pentru achizitionarea de echipamente, pentru achizitionarea de solutii de curatenie, consumabile etc.
2. Firma de curatenie preia toate problemele administrative legate de personalul de curatenie – angajari, salarii, carti de munca, medicina muncii, plata impozitelor catre stat.
3. Firma de curatenie asigura personal de backup in situatii de urgenta, in week-end, pe perioada concediilor de odihna sau a celor medicale, astfel ca oricand vor aparea probleme cineva le va putea rezolva.

Continue reading

10 sfaturi pentru intretinerea si curatarea hainelor de blana

Va oferim 10 sfaturi privind curatarea si intretinerea hainelor din blana, pe care le puteti aplica acasa. Totusi, in cazul petelor dificile prima noastra recomandare este sa duceti haina la un centru specializat.

Continue reading