10 ajutoare de incredere in curatenie

La inceput de an, firma de curatenie Everyday Cleaning va doreste  tot ce-i mai bun in aceasta lume – sa aveti zile insorite, prieteni buni, sa realizati ce v-ati propus, sa faceti excursii frumoase, sa va bucurati de lucrurile simple,  sa cititi carti minunate, sa va distrati din plin, sa fiti buni, generosi si loiali. Sa aveti tot timpul casa curata iar daca aveti nevoie de ajutor, sa stiti ca fetele noastre sunt oricand gata sa va ajute.

Continue reading

Sfaturile bunicii pentru scoaterea petelor

  1. Actioneaza imediat dupa ce ai observat o pata.
  2. Nu freca locul, ci toarna solutia potrivita, apoi absoarbe cu o carpa curata.
  3. Spalatul la masina vine sa completeze procesul de curatare.
  4. Trebuie sa stii ca oricat de bine ar suna sfaturile bunicii, exista pete care nu ies decat cu substante profesionale folosite in curatenie.

Continue reading

Cum scapam de tantari?

Sa facem inventarul: geluri pentru muscaturi de tantari, pastile pentru tantari, plase instalate la geamuri, sprayuri pentru tantari, betigase parfumate – un arsenal de care ai nevoie in fiecare vara. Cred ca suntem singura tara pretins civilizata care n-a starpit tantarii de parca ar fi vorba de  cine stie ce creaturi puternice cu sapte vieti in pieptu-i de arama.

Continue reading

Bucataria e murdara? Iata cum s-o infrunti!

Dupa o zi de munca istovitoare cand intri in bucatarie si totul e vraiste, primul gand e sa inchizi usa incet (intorcand cheia de doua ori) si sa pui mana pe telefon ca sa comanzi ceva de mancare. Dar stii ca facand asa, dezordinea din bucatarie  nu va disparea. Asa ca fara sa ii dai ocol, iata cum sa ataci aceasta corvoada neplacuta.

Continue reading