Despre super-ofertele de curatenie

Atenti la tot ce se intampla pe piata curateniei, ne-am gandit sa testam si noi serviciile firmelor de curatenie care vin pe piata de social buying cu oferte traznet – curatenie cu doar 100 lei, spalare covoare cu doar 50 lei. In calitate de clienti am ramas tare dezamagiti.

Sa va spun de prima oferta. Curatenie superieftina. A venit o cucoana destul de varstnica care ne-a anuntat ca ea nu va sta mai mult de 3 ore. Ce pot sa fac, fac, ce nu, mai faceti si dvs.

Deja ni s-a taiat cheful, dar am spus ca de vina o fi starea precara in care se afla. Se plangea ca o dor salele si chiar ne-a cerut o aspirina. Dupa un cafea si un suc a inceput sa ne povesteasca ce prost este platita si cum i s-a facut rau la serviciu de la inima. Curatenia pe care a apucat s-o faca a fost mai mult decat superficiala. La banii astia chiar credeati ca se fac minuni?, ne-a intrebat retoric.

Al doilea chilipir a fost pentru spalatul mochetei. O masinarie destul de veche a improscat spuma, dupa care totul a fost aspirat. Covorul a ramas ud leaoaca si pata pe care o avea n-a iesit. Totul a durat 10 minute dupa ceas. Am scos pata cu solutia noastra speciala si i-am aratat lucratorului de la firma cu oferte superieftine. “Pai si de ce n-ati dat inainte cu asta?“, a intrebat omul, logic.

Ce sa-i spunem?

Nu vrem sa criticam, dar luati-o ca un sfat: fiti cu mare bagare de seama atunci cand cumparati oferte mega-senzationale. S-ar putea sa vedeti ca ati dat banii aiurea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.