Curatenia de sarbatori

Sarbatorile sunt pe drum iar casa dvs are nevoie de o curatenie temeinica. Va oferim cateva sfaturi cu speranta ca va vor folosi:

  • Incepeti curatenia din ultima camera. Luati aspiratorul si puneti intr-o cutie/galeata tot ce aveti nevoie – solutia de spalat geamuri, prosoapele de hartie, carpa de praf, burete umed, spaclu.
  • Nu uitati ca operatiunile incep de sus in jos.
  • Aspirati covoarele cu migala. Aspiratoarele neprofesionale nu reusesc sa colecteze decat 40-50% din mizerie, iar daca va mai si grabiti, nu o sa obtineti niciun rezultat. Un covor neaspirat poate contine pana la 200.000 de microbi/cm. Nu uitati sa stergeti praful de sub covoare.
  • Asternuturile trebuie schimbate o data pe saptamana, iar salteaua curatata cu aspiratorul. Nu puneti niciodata asternuturile direct pe saltea, ci protejati-o fie cu o husa, fie cu un pled. Numai aspiratoarele profesionale va pot ajuta in lupta impotriva acarienilor care se dezvolta in saltele pentru ca au o putere de aspirare de pana la 35 de centimetri adancime. Acarienii sunt organisme microscopice care se hranesc cu piele moarta, mucegai si bacterii. Nu va puteti imagina cate bacterii sunt in saltea si cum miros acarienii dupa ce au fost colectati in sacii aspiratoarelor profesionale. Brrr! Daca ar fi sa ne luam dupa medici, salteaua ar trebui schimbata o data la o luna.
  • Renuntati la tot ce aduna praf – perne-fantezie, carti, jucarii de plus, flori uscate sau artificiale.
  • Pentru ca tot vorbim despre microbi, schimbati buretii de la baie si de la bucatarie. Buretii absorb peste 7 miliarde de microbi care pot fi vazuti la microscop. Inlocuiti buretii cu lavete pe care trebuie sa le uscati dupa fiecare folosire.
  • Stergeti praful de pe mobilier, dar si in locurile “invizibile” – in spatele caloriferelor, pe muchiile usilor, de pe plinte, ramele tablourilor, ale jaluzelelor, de pe ceasurile de perete. Intotdeauna cand folositi o solutie pentru mobila, o pulverizati dupa ce ati sters praful inainte. Stergeti cu miscari circulare.
  • Puneti in dormitor vase din ceramica cu apa pentru a asigura umiditatea normala a camerei (le puteti pune chiar pe sifonier).
  • Sa nu va lipseasca detartrantul cand faceti curatenie in bucatarie si baie. Lasati-l sa actioneze 5-10 minute pe gratarul de la aragaz, gratarul din cuptor, hota, robinete, si in toate locurile unde s-a strans grasime. Face adevarate minuni.
  • Curatati cada, faianta si sapunul intarit cu un amestec de otet si apa puse intr-un pulverizator.

Echipa noastra va doreste succes. Iar daca aveti nevoie de o firma de curatenie, nu ezitati sa ne sunati!
Ama