De la alte firme de curatenie…

poza_anunturi_955306Un patron de firma de curatenie din UK ne-a povestit cat de pretentiosi sunt clientii din regat. Bine, din ce ne-a zis reiese ca multi au invatat ca daca nu le place ceva, nu platesc, asa ca tind sa exagereze si se aboneaza la servicii gratuite.

El ne-a povestit ca a interzis aceasta practica in firma, la randul lui fiind consiliat de un amic din SUA, patron si el al unei firme de curatenie, din 1988. Deci cu state vechi pe piata. El i-a spus amicului din UK ca a avut un an niste cliente de 70 si ceva de ani care tot il sunau dupa lucrarile de curatenie sa-i reproseze fel de fel, mai mult lucruri inchipuite. Ba ca n-a iesit o pata, ba ca a ramas praf pe casuta pisicii, ba ca perdelele s-au intepenit etc…Dar daca aveau nevoie de o noua curatenie, tot la el sunau, asa ca omul a decis intr-un tarziu sa le refuze.

Cea mai neplacuta lucrare pe care a avut-o – i-a povestit tipul din SUA – a fost sa curete o casa plina de fecale de animale (caini si pisici), toate gazduite intr-o camera din multe avute la dispozitie de proprietar. Care era plin de bani, dar foarte zgarcit cu oamenii si generos cu animalutele lui carora le-a promis ca le va lasa toata mostenirea.

Acum noi ne intrebam cum o sa cheltuiasca patrupedele banii, ce-o sa-si cumpere de ei, daca îi vor tine in banca sau ii vor papa…:)