Revenim glorios la matura si faras!

Gata, s-a gasit solutia pentru salvarea energiei! Reducerea puterii aspiratoarelor. Deci vom reveni glorios la matura si faras!

Comisia Europeana va institui noi reguli in ceea ce priveste vanzarea aspiratoarelor puternice. Mai exact, vor fi interzise aparatele de acest fel al caror motor depaseste 1600 W. Pana in 2017, in urma reglementarilor, aceasta cifra va trebui sa scada la 900 W.

Presedintele CE, José Manuel Barroso, a declarat ca noile norme vor economisi energie echivalenta cu cea produsa de patru centrale nucleare.

Diferenta dintre 900W si 1600 W este ca cea dintre o buruiana si o cala, asta ca sa fim romantici, sau botanici:) E ca la chiuvetele eco unde curge apa cat sa-ti intinzi murdaria si trebuie la nesfarsit sa apesi pentru o noua ratie. Sau la toaletele eco unde apesi in nestire dupa ce s-a terminat cota de apa.

Cu un aspirator cu putere mica, deci neprofesional, n-ai cum sa-i spui clientului ca i-ai facut o curatenie ca la carte, ci doar una de mantuiala. Dar sa traim si sa speram pana in 2017. Poate ca firma de curatenie care ii presteaza lui Barroso ii va explica cum sta treaba…