Cum scapam de microbi

Mai multi clienti ne-au intrebat care trebuie sa fie frecventa dezinfectarii obiectelor din locuinta personala. Cum solutiile profesionala de curatenie nu sunt la indemana oricui, puteti sa folositi solutiile clasice: clor, otet si spirt. Cel putin saptamanal, am spune, dar daca aveti musafiri, folositi des frigiderul, faceti cumparaturi regulat nu strica sa dezinfectati obiectele care atrag microbii mai des.

Tastatura calculatorului, buretele de vase, banii, telefonul mobil, telecomanda si solnita sunt in topul obiectelor pline de microbi din casa.

Buretii de la bucatarie, acuzati ca adapostesc milioane de microbi, pot fi dezinfectati usor. Se arunca la gunoi! Am glumit, desi trebuie sa faceti asta o data pe saptamana. Daca nu va indurati sa scapati de ei, bagati-i in cuptorul cu microunde zece secunde, nu mai mult ca incepe sa pocneasca cuptorul. 99% din bacterii vor muri.

Tastatura – dezinfectati-o cu spirt, dupa ce ati scuturat-o bine. O curatenie temeinica implica scoaterea fiecarei taste.

Dupa ce aveti vizitatori in casa dezinfectati capacul de la WC cu spirt.

Frigiderul se curata bine cu otet. Vom continua.

cu bine, ama

Leave a Reply

Your email address will not be published.