Este timpul sa spalam covorul!

Vara este cel mai bun anotimp pentru a spala covorul sau mocheta din casa sau din birou.
Cu monodiscul sau cu aspiratoarele care folosesc metoda injectie-extractie, toate tesaturile capata o fata curata si noua. Dar ce fel de varianta trebuie sa alegeti?

Trebuie sa luam in calcul atât gradul de murdarie al covorului, marimea lui, traficul la care este expus, dar si tipul de tesatura. In functie de aceste elemente recomandam folosirea uneia din cele trei metode curente de curatare a covoarelor.
1.    Covoarele/mochetele de dimensiuni reduse, din fibre subtiri, pot fi curatate cu spuma uscata, care nu umezeste in profunzime tesatura. Se folosesc solutii ecologice. In 30 de minute veti avea un covor nou.
2. In cazul covoarelor/mochetelor de marime medie cu grad ridicat de murdarie, metoda injectie-extractie este cea mai eficienta. Se folosesc produse chimice cu grad ridicat de extractie a murdariei.
Solutiile pe care le utilizam nu ataca tesatura, nu implica nici un risc de toxicitate si indeparteaza praful eficient. Aspiratorul special destinat acestei curatari are o capacitate de absorbtie rapida. Traficul poate fi reluat dupa 4-6 ore.

3. Spalarea cu spuma activa se face cu monodiscul. Metoda se foloseste in cazul mochetelor de birouri cu grad moderat de murdarie. Inainte de toate se aspira praful, dupa care se spala mocheta-covorul cu monodiscul folosind un detergent special. Apa murdara se trage cu aspiratorul. Clatirea se realizeaza cu jet sub presiune cu apa calda. Traficul poate fi reluat dupa 4 ore.

ama

Leave a Reply

Your email address will not be published.