Schimbati filtrul de la hota!

Firma noastra de curatenie se intalneste desoeri cu cereri pentru spalarea hotelor. Va oferim si dvs cateva sfaturi de care sa tineti seama:

Daca hota dvs functioneaza cu filtru din material textil, este bine sa stiti ca o data la 6 luni trebuie sa-l schimbati, mai ales daca folositi mult aragazul si daca prajiti des. In cazul obturarii filtrului de aer din cauza grasimii care s-a strans, curentul de aer este blocat si motorul suprasolicitat, eficienta filtrarii fiind redusa cu 50%.

Pe piata se gasesc diferite forme si dimensiuni de filtru de aer, tipuri de materiale, numar de straturi de filtrare. In general marimea 50/60 cm este cea mai folosita. Este bine sa cumparati 2-3 filtre ca sa le aveti la indemana atunci cand veti schimba din nou filtrul.

Cum il schimbati?

1. desfacti capacul de la hota si scoateti materialul de filtrare pe care il puneti direct in gunoi; povestea cu spalatul si refolosirea este pierdere de timp

2. dati cu spray detartrant pe capacul interior al hotei pentru a topi grasimea care s-a strans; lasati 10 minute sa actioneze

3. stergeti cu un burete, clatiti,  pana se curata perfect

4. stergeti apoi cu un prosop de hartie

5. puneti noul filtru – daca trebuie, taiati-l la forma hotei.

succes, ama

Echipa noastra va doreste succes. Iar daca aveti nevoie de o firma de curatenie, nu ezitati sa ne sunati!

Leave a Reply

Your email address will not be published.