Dati stralucire geamurilor cu filtrul de cafea!

Nu va mirati, este chiar o metoda care da rezultate foarte bune, care a fost testata si transmisa de Alice, din LA. Dupa ce ati spalat geamul cu solutii speciale si l-ati sters cu o carpa curata sau cu prosoape de hartie, luati un filtru de cafea si stergeti in continuare geamul cu el. Priviti cu uimire placuta transformare: geamul dvs arata mai stralucitor ca inainte.
Spre deosebire de carpe si prosoape de hartie care lasa scame, filtrele de cafea absorb umezeala si lustruiesc mai bine geamul lasandu-l mai stralucitor. Curatenia incepe cu geamuri stralucitoare!!

P.S. Puneti un semn de avertizare pentru pasari; isi vor lovi ciocul cand vor incerca sa intre in casa!

Daca nu stiati…Filtrul de cafea a fost inventat in 1908 de Melitta, o femeie din Germania. Ea a incercat sa faca o cafea perfecta, astfel ca a turnat peste cafeaua macinata apa fierbinte ca sa filtreze continutul. Pentru a filtra a incercat diverse materiale si a ajuns intr-un final, nemultumita de rezultate, sa incerce si hartia de sugativa a copilului ei. Melitta si-a patentat descoperirea – hartia de filtru pentru cafea, care a devenit o mare afacere la nivel mondial.
ama

Leave a Reply

Your email address will not be published.