Curatenia nu-i pentru oricine

Pe Travel Channel este o emisiune foarte buna pentru lucratorii in curatenie: Hotelul Imposibil. Angajatii nostri ne-au semnalat-o si sunt mandri ca tot ce le scapa marilor hotelieri din SUA in materie de curatenie reprezinta pentru ei lucruri elementare pe care le aplica in activitatea de zi cu zi.

Anthony Melchiorri, proprietar de hoteluri in New York si consultant hotelier, isi ofera serviciile hotelurilor aflate in faliment, oferindu-le un colac de salvare. Practic, jobul lui este destul de simplu, pentru ca proprietarii de hoteluri fie nu au experienta necesara, fie nu sunt interesati asa de mult de business, cert e ca fac greseli evidente, in 90% din cazuri legate de curatenie.

Anthony intra in hotelul aproape parasit si inspecteaza camerele. Rezultatul este dezastruos: saltele patate, cuverturi si pene fantezie pline de microbi (visul lui Anthony este sa scape intreaga America se aceste surse de infectie:), vase WC pline de fecale, igrasie, posnite, inundatii, paianjeni si tot arsenalul necesar pentru a speria turistul.

Curatenia in aceste hoteluri este jalnica. Anthony depisteaza imediat ce se afla sub aspectul aparent curat al camerei. Isi trece degetul peste ramele tablourilor si sterge cu hartie igienica partea de interior a vasului WC. In 99% din cazuri e jale. Managerii ridica din umeri, personalul de curatenie asijderea. Curatenia e treaba grea, astfel ca in final hotelurile o paseaza firmelor specializate ca sa-i scoata din necaz. Firma de curatenie rulz!

Urmariti emisiunea si o sa va placa! Veti vedea ca in fiecare dintre noi sta un potential candidat la functia de manager de hotel…Printre atatia neaveniti doldora de bani, pare foarte usor. Cel putin in America. Take a look:

http://www.travelchanneltv.ro/series-info.asp?series=Hotel+Impossible&ID=1628#.UvjvOLTSlL8